1 Aralık 2014 Pazartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Pazartesi, Aralık 01, 2014 No comments
Patatesin en lezzetli halinden biri...
patatesli tarifler
  • 3-4tane orta boy patatesi kabuklarıyla haşlayın. 
  • Soğuyunca kabuklarını soyup ezin. 
  • Soğuyunca içine 1tane yumurta kırın ve toparlaması için 1-2 kaşık un ekleyip yoğurun. 
  • Tuz ve az karabiber koyup içine bir küçük kase kaşar peynir rendesiyle biraz daha yoğurun ve şekil verin.. 
  • Patates kroketleri buzdolabında biraz dinlendirip şekil verin..
  • Sırasıyla un,çırpılmış yumurta ve galeta ununa bulayıp kızgın bol yağda kızartıp servis tabağına alın. 
  • Sıcak servis yapın..
Categories: ,

0 yorum: