Fotoğrafı çok acil çektim malum iftar saati ama lezzeti onaylı :)
MALZEMELER
4-5 patlıcan
1adet kemiksiz tavuk göğsü
1 tane kurusoğan
2 pk.krema
tuz
karabiber
ÜZERİ İÇİN
kaşar peynir rendesi
YAPILIŞI
- Patlıcanları ocak üzerinde közleyin ve kabuklarını soyup bıçakla kare kesin ve fırın tepsisine koyun.
- Bir tavada küçük kare kesilmiş soğanları sıvıyağda pembeleşene de kavurun.İçine kare kesilmiş tavuk göğsünü de ekleyin.Tavuklar pişene dek 4-5 dk.pişirin.
- Kremayı,tuz ve karabiberi de ekleyip ocağın altını kapatın.
- Tavuklu harcı patlıcanların üzerine dökün.
- Kaşar peyniri rendesiyle önceden ısınmış 190* fırında 10 dk.kadar pişirin..