21 Aralık 2011 Çarşamba

Kuru meyveli irmik helvasını ilk defa denediğim için ben içine meyveleri direk karıştırmadım.küçük bir kasede irmik helvasıyla meyveleri  buluşturup kalp şeklindeki kalıba koyup pasta tabağına  ters çevirdim.Ama gerçekten çok lezzetli oldu.(Hatta bi ara fotoğraf çekmesem  de hemen yesem mi diye de düşündüm:))..Ayrıca helvayı su yerine süt ile yaptım.Sonra ne mi yaptım afiyetle yedim ;)

Çarşamba, Aralık 21, 2011 Tuğba Mutfakta
Kuru meyveli irmik helvasını ilk defa denediğim için ben içine meyveleri direk karıştırmadım.küçük bir kasede irmik helvasıyla meyveleri  buluşturup kalp şeklindeki kalıba koyup pasta tabağına  ters çevirdim.Ama gerçekten çok lezzetli oldu.(Hatta bi ara fotoğraf çekmesem  de hemen yesem mi diye de düşündüm:))..Ayrıca helvayı su yerine süt ile yaptım.Sonra ne mi yaptım afiyetle yedim ;)

  Helvaya değişik bir lezzet katmak için içine kuru meyve koydum ,çok güzel ve leziz oldu..Değişik lezzetler denemeyi seviyorsanız mutlaka denemelisiniz :)
MALZEMELER
  • 2Su bardağı irmik
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 3,5 su bardağı süt veya su
  • 1/2 kahve fincanı çam fıstığı
  • 1 kahve fincanı kuru meyve
  • 3/4 paket margarin
Çarşamba, Aralık 21, 2011 Tuğba Mutfakta
  Helvaya değişik bir lezzet katmak için içine kuru meyve koydum ,çok güzel ve leziz oldu..Değişik lezzetler denemeyi seviyorsanız mutlaka denemelisiniz :)
MALZEMELER
  • 2Su bardağı irmik
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 3,5 su bardağı süt veya su
  • 1/2 kahve fincanı çam fıstığı
  • 1 kahve fincanı kuru meyve
  • 3/4 paket margarin