8 Ekim 2012 Pazartesi




MALZMELER
2-3 tane yufka
pastırma
kaşar peyniri

KIZARTMAK İÇİN
sıvıyağ

YAPILIŞI
  • Yufkayı düz bir zemine serip 8'e bölün.
  • Her bir parça yufkaya pastırma ve dilimlenmiş kaşar peyniri koyup sarın.
  • Bir tavaya sıvıyağ koyup kızınca börekleri arkalı önlü kızartın ve havlu peçeteye konmuş tabağa alın.
  • Sıcak sıcak servis yapın..
Pazartesi, Ekim 08, 2012 Tuğba Mutfakta



MALZMELER
2-3 tane yufka
pastırma
kaşar peyniri

KIZARTMAK İÇİN
sıvıyağ

YAPILIŞI
  • Yufkayı düz bir zemine serip 8'e bölün.
  • Her bir parça yufkaya pastırma ve dilimlenmiş kaşar peyniri koyup sarın.
  • Bir tavaya sıvıyağ koyup kızınca börekleri arkalı önlü kızartın ve havlu peçeteye konmuş tabağa alın.
  • Sıcak sıcak servis yapın..



MENÜ
KIYMALI ARNAVUT BÖREĞİ
PIRASALI ARNAVUT BÖREĞİ
MAYALI PEYNİRLİ POĞAÇA

PATATES SALATASI


CEVİZLİ ŞERBETLİ KEK

ÇİKOLATALI RULO









Pazartesi, Ekim 08, 2012 Tuğba Mutfakta



MENÜ
KIYMALI ARNAVUT BÖREĞİ
PIRASALI ARNAVUT BÖREĞİ
MAYALI PEYNİRLİ POĞAÇA

PATATES SALATASI


CEVİZLİ ŞERBETLİ KEK

ÇİKOLATALI RULO