- Yemek yada çorba yapacaksanız ve kıymayı buzluktan çıkarmayı unuttuysanız...tencereye kıymayı koyun sıvıyağda 2-3 dk. orta ateşte çevirin ve ocağın altını kapatıp tencerenin kapağını kapatın..3-4 dk.sonra kıyma çözülmüş olacaktır..(tuğba)
- Tencerenin dibi yandıysa...biraz bulaşık makinesi deterjanı ve su ile kaynatın..(tuğba)
- Çaydanlıkların ve tencerelerin ayna gibi parlak olmasını istiyorsanız..bir beze cif sıvı krem döküp ovun,yıkayıp temiz bir bezle kurulayın..(tuğba)
- Yufkayla yapılmış böreklerinizi bir gece önceden sarıp ertesi gün misafirlerinizin gelmesine yakın pişirirseniz hem taze hem de daha lezzetli olur..(tuğba)
- Yaş pastayı...yemeden bir gece önce yaparsanız daha lezzetli olacaktır..(tuğba)
19 Mayıs 2012 Cumartesi
- Yemek yada çorba yapacaksanız ve kıymayı buzluktan çıkarmayı unuttuysanız...tencereye kıymayı koyun sıvıyağda 2-3 dk. orta ateşte çevirin ve ocağın altını kapatıp tencerenin kapağını kapatın..3-4 dk.sonra kıyma çözülmüş olacaktır..(tuğba)
- Tencerenin dibi yandıysa...biraz bulaşık makinesi deterjanı ve su ile kaynatın..(tuğba)
- Çaydanlıkların ve tencerelerin ayna gibi parlak olmasını istiyorsanız..bir beze cif sıvı krem döküp ovun,yıkayıp temiz bir bezle kurulayın..(tuğba)
- Yufkayla yapılmış böreklerinizi bir gece önceden sarıp ertesi gün misafirlerinizin gelmesine yakın pişirirseniz hem taze hem de daha lezzetli olur..(tuğba)
- Yaş pastayı...yemeden bir gece önce yaparsanız daha lezzetli olacaktır..(tuğba)
Cumartesi, Mayıs 19, 2012
Tuğba Mutfakta
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)