4 Temmuz 2013 Perşembe

W

MALZEMELER
5 bardak su
2,5-3 yemek kaşığı tarhana
1yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağ
1diş sarımsak rendesi
1tatlı kaşığı kuru nane
1tane tavuk bulyon
tuz

YAPILIŞI
  • Çorba tenceresinde tereyağını eritin.Sarımsak rendesi ve naneyi ekleyip biraz karıştırdıktan sonra salçayı da ekleyip az kavurun ve suyunu ekleyin.
  • Tarhanayı,tuzunu ve bulyonu ekleyip karıştırarak pişirin.
  • Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısın 6-7 dk.pişirip ocağın altını kapatın..
Perşembe, Temmuz 04, 2013 Tuğba Mutfakta
W

MALZEMELER
5 bardak su
2,5-3 yemek kaşığı tarhana
1yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağ
1diş sarımsak rendesi
1tatlı kaşığı kuru nane
1tane tavuk bulyon
tuz

YAPILIŞI
  • Çorba tenceresinde tereyağını eritin.Sarımsak rendesi ve naneyi ekleyip biraz karıştırdıktan sonra salçayı da ekleyip az kavurun ve suyunu ekleyin.
  • Tarhanayı,tuzunu ve bulyonu ekleyip karıştırarak pişirin.
  • Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısın 6-7 dk.pişirip ocağın altını kapatın..


  
 
Perşembe, Temmuz 04, 2013 Tuğba Mutfakta