MALZEMELER
HAMURU
4 su bardağı un
1,5 su bardağı ılık su
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 pk. kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz şeker
ÜZERİNE
sosis
sucuk
salam
1 tane kırmızı yağ biberi
yeşil zeytin
1 tane domates
kaşar peyniri
SOSU
1 yemek kaşığı domates salçası
sıvıyağ
su
1 çimdik kekik
YAPILIŞI
- Hamur kabına unu koyun ve ortasını açın.
- Ortasına maya,tuz,şekeri koyup ılık suyu yavaşça koyup yoğurmaya başlayın.
- Sıvıyağı da ekleyip iyice yoğurun.
- Hamurun üzerine streç film kapatıp 1saate yakın bekletin.
- Fırın tepsisine margarin sürün ve hamuru merdaneyle tepsi boyutunda açın.
- Bir tavada sıvıyağı ve salçayı az kavurun,yarım çay bardağı kadar su ve kekik koyup karıştırın, ocaktan alın.
- Ilınan sosu hamurun üzerine sürün.
- Kaşar peyniri rendesini sosun üzerine paylaştırın.
- Üst malzemelerini de koyup önceden ısınmış 180*fırında pişirin.
- Sıcak servis yapın..