1pk tuzsuz etimek
Sıvıyağ
Sarımsak
Yoğurt
Mayonez
Yarım bağ maydanoz
Yarım bağ dereotu
3-4tane taze soğanın yeşil kısımları
1tane közlenmiş kapya biber
Mısır
Zeytinyağ
Limon
Tuz
YAPILIŞI
- Yoğurt,sarımsak,mayoneZ,tuz ve az sıvıyağı karıştırın.
- Etimekleri tepsiye aralıklarla dizip herbirine birer buçuk kaşık yoğurt sürüp buzdolabında bir gece dinlendirin.
- Yeşilikleri bir kaba minik doğrayın,közbiberini minik doğrayıp ekleyin,mısır da ekleyip zeytinyağ,limon suyu ve tuz ekleyip eliniZle harmanlayıp her bir etimeğin üzerine yeşilliklerden paylaştırın..
2 yorum:
dereotu varsa benim için tamamdır zaten :)
:))
Yorum Gönder