31 Aralık 2013 Salı

Posted by Tuğba Mutfakta on Salı, Aralık 31, 2013 2 comments

kereviz salatası

MALZEMELER
1/2 kereviz
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1-2 yemek kaşığı mayonez
1 /2 havuç
tavuk göğsü(küçük parça)
tuz

ÜZERİNE 
ceviz

YAPILIŞI
  • Kerevizleri kabuklarını soyduktan sonra ister limonlu suda bekletin isterseniz direk yoğurdun içine rendeleyin..
  • Mayonez,haşlanmış ve minik doğranmış tavuk göğsü,rendenin ince kısmından rende havuç ve tuz ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın.
  • Üzerine iri çekilmiş ceviz koyup servis yapın..
Categories: ,

2 yorum:

marifet ellerimizde dedi ki...

ELLERİNE SAGLIK CANIM BENIM...SEVGILER ZEYNEP

Tuğba Mutfakta dedi ki...

Çok teşekkürler Zeynepcim :))Sevgiler bendende