19 Şubat 2012 Pazar

Posted by Tuğba Mutfakta on Pazar, Şubat 19, 2012 2 comments
MALZEMELER
Patates
1 orta boy soğan
kıyma
1 yemek kaşığı salça
karabiber 
tuz
  • Patatesleri küp doğrayıp kararmaması için suda bekletelim.
  • Yayvan bir tencerede küp doğradığımız soğanları sıvıyağda kavuralım ve kıymayı ekleyelim.Kavrulunca salçayı da ekleyip kısık ateşte 1-2 dk.daha karıştıralım suyunu süzdüğümüz patatesleri tuz ve karabiberi ekleyip 2-3 dk daha kısık ateşte kavuralım.
  • Patateslerin az üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyip kapağını kapatıp kısık ateşte patatesler yumuşayana dek pişirelim..
Categories:

2 yorum:

birtutamkekik dedi ki...

merhabalar:)
ne hoş bir sayfa bu öyle..
sıcacık lezzetlerle doluu..
seve seve izleyiciniz oldum hemencecik.
bende sizi bekliyorum sayfama.
kucak dolusu sevgi eşliğinde..
:)

Tuğba Mutfakta dedi ki...

merhabalar:)güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Sizin sayfanızda çok hoş ve lezzetli tarifler var emeğinize sağlık..(üyeniz oldum bile:)sevgiler..