3 Ocak 2012 Salı
Posted by Tuğba Mutfakta on Salı, Ocak 03, 2012
No comments
Akıtma yaparken ilk yaptığınız akıtma çok güzel olmayabilir.Ama telaşa gerek yok.Diğerlerinde tavada akıtmalara alışacak ve güzel olacaktır:)Baktınız hamur tavaya döktüğünüzde çok sulu hemen akıtma hamuruna 1-2 kaşık un ekleyip çırpın.Yada çok mu koyu oldu biraz süt ekleyip çırpın.Böyle böyle öğreniliyor akıtma yapımı.;)...Ben akıtmayı genelde evde ekmek kalmamışsa yada yetmicek kadar azsa sabah kahvaltısında kurtarıcım olarak yaparım.Salça sürüp içine peynir koyup rulo yapar öyle yeriz.Denemenizi tavsiye ederim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder