12 Temmuz 2014 Cumartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Cumartesi, Temmuz 12, 2014 No comments
 Barbunyayı birde böyle deneyin :)

Barbunya salatası

  • Yufkayı ortadan ikiye katlayıp çorba kasesi ile yuvarlaklar kesin ve küçük bir tencerede yufkanın ortasına kepçe ile bastırıp kızartın 
  • Haşlanmış barbunyayı derin bir kaseye alın 
  • içine minik doğranmış közlenmiş kırmızı biber,konserve mantar,mısır,ince kıyılmış dereotu,maydanoz,iri dövülmüş ceviz ve tuz,karabiber koyup harmanlayın 
  • Servis yapacağınız zaman(önceden koyarsanız yufkalar yumuşar)yufka çanaklarına paylaştırın
  •  Üzerine sarımsaklı yoğurt,mayonez karışımı döküp servis yapın ❗️isterseniz sarımsaklı yoğurtla barbunyayı karıştırarak da kullanabilirsiniz..
Categories: ,

0 yorum: