MALZEMELER
1 pk kakaolu pandispanya
ISLATMAK İÇİN
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı toz şeker
GANAJ KREMASI
2 pk. krema
2 pk. kare bitter
50 gr margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN
kuvertur çikolata(isteğe bağlı)
YAPILIŞI
- Kremayı mikserle önce düşük sonra yüksek devirde iyice çırpın.
- Pudra şekerini de ekleyin..
- Bitter çikolatayı benmari usulü eritin,içine margarini de ekleyin ve kremaya katıp mikserleyin.
- Kremayı pandispanyayı hazırlayana kadar buzdolabında bekletin.
- Pandispanyanın ilk katını düz bir tabağa alın.
- Süt ve şekeri karıştırıp yarısıyla pandispanyayı ıslatın.
- Kremanın yarısını arasına sürüp üzerine kalan süt ile ıslattığınız pandispanyayı kapatın.
- Kalan kremayla pastayı sıvayın.
- İsteğe bağlı pastanın üzerini kuvertur çikolata rendesi ile kaplayın.
- Hazır çikolata sosuyla süsleyip servis yapın..
Categories: Pastalar
8 yorum:
harika görünüyor eline sağlık çikolatalı pasta favorim :)
Sevgili Tuğba Hanım, görüntü mükemmel, eminim lezzet de aynı şekilde öyledir. Ellerinize sağlık:).
Bu nasıl bir görüntü tuğbacım..İştah kabartıyor.Ellerine sağlık
sevgilerimle
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hanımlar:)
Sevgiler..
Vay vay vay, daha neler göreceğim bakalım şu bloglarda... Ellerinize sağlık efendim, gerçekten muazzam bir tarif. Tebrikler... :)
Çok teşekkürler ama sizin sitenize baktım sizde de çok lezzetli tatlı tarifleri var :))
çok lezzetli görünüyor.. elllerinize sağlık
ganaj tarifinizi aldım ;)
Teşekkürler Dilek hanım,şimdiden afiyet olsun ozaman :)
Yorum Gönder