4 Mayıs 2012 Cuma

Posted by Tuğba Mutfakta on Cuma, Mayıs 04, 2012 2 comments
Sebzeli kabak mücveri ben " http://tugba-mutfakta.blogspot.com/2012/05/besamel-soslu-firinda-kabak-sandal.html "yemeğimden artan kabaklardan yaptım dün akşam..Artan derken yanlış anlaşılma olmasın içlerini çıkardığım yani..

Buzdolabına koymuştum ve o akşam canım yapmak istemediği için dün akşam yaptım bende..
3 kişilik bir aile olduğumuz için yarısını yaptım,şu an buzdolabında akşamı bekliyor kendileri..
Sizde çiğ olarak 1-2 gün buzdolabında bekletebilirsiniz!

Taze taze pişirilen yemeklerin tatları daha lezzetli oluyor tahmin edersiniz..Bizde öyle seviyoruz ve hatta yemekleri taze olsun diye yemek saatimize yakın yapıyorum.Birde  aklıma yemek gelmiyor erken saatlerde ne hikmetse:)

Kalabalık bi aile olana kadar böyle yapmaya devam herhalde..
Taze yemek seviyoruz amma ertesi güne kalırsa da yapıcak bişey yok yani o kadar emek vermişim  afiyetle yiyiyoruz.Hem,
Allah(c.c)Araf suresi 31.ayet ne diyor:"Yiyiniz,içiniz fakat israf etmeyiniz.Çünkü Allah israf edenleri sevmez"buyuruyor..


Categories:

2 yorum:

made in funda dedi ki...

mmmm lezzetli görünüyor.ellerine sağlık.

Tuğba Mutfakta dedi ki...

teşekkür ederim:)