13 Nisan 2012 Cuma

Posted by Tuğba Mutfakta on Cuma, Nisan 13, 2012 No comments
MALZEMELER
4-5 tane patates
1 tane havuç
2-3 dal taze soğan
marul
kırmızı lahana
1,5-2 tane limon
karabiber
sıvıyağ
tuz
YAPILIŞI
  • Düdüklü tencerede kabuklarıyla  15-20 dk.haşladığımız patatesleri kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz.
  • Sıvıyağ,karabiber,tuz,limon suyunu,ekliyoruz ve dağıtmadan karıştırıyoruz.
  • Havucu ve kırmızı lahanayı ince kısmından rendeleyip ekliyoruz.
  • Marul ve taze soğanı da ince ince doğrayıp içine katıp havalandırarak karıştırıp servis yapıyoruz..
Categories:

0 yorum: