MALZEMELER
1 pk. petibör bisküvi
3 tane orta boy elma
1çay bardağı öğütülmüş ceviz
50 gr margarin(erimiş)
SOSU
2 pk.bitter çikolata(kare paket)
50 gr margarin
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN
pasta süsü yada hindistan cevizi
YAPILIŞI
- Petibör bisküviyi karıştırma kabına alıp elimizle ufalayalım.
- Kabuklarını soyduğumuz elmaları rendenin kalın tarafından rendeleyelim ve bisküvilere ekleyelim.
- Erimiş margarini ve cevizi ilave edip yoğuralım.
- Küçük toplar yapıp bir tabağa dizelim.
- Bitter çikolatayı benmari usulü eritelim ve margarini ekleyip karıştıralım.
- Yaptığımız topları çatalın üzerine koyalım ve bitter çikolatayı erittiğimiz kabın üzerine tutup tatlı kaşığıyla üzerine çikolata gezdirelim.
- İster bir tabağa alıp donmasını bekleyip daha sonra kağıt kalıplara koyun ya da direk minik kağıt kalıplara koyun ve üzerini dilediğiniz gibi süsleyin..
- Buzdolabına koyup dinlendirin..
0 yorum:
Yorum Gönder