14 Haziran 2014 Cumartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Cumartesi, Haziran 14, 2014 No comments
  İşte pratik ,dondurma lezzetindeki buzluk pastamız.. Yaklaşık 4yıl önce bu pastayı akrabam Semra ablada yemiş ve yapmak üzere tarif defterime kaydetmiştim,bugüne kısmet oldu :)
dondurma




MALZEMELER
10lu paket halley 
2su bardağı süt 
2pk krem şanti 
1çay bardağı damla çikolata 
4-5tane iri çekilmiş ceviz 
☀️YAPILIŞI☀️ 
  • Süt ile iki paket krem şantiyi iyice mikserleyin 🌞
  • Halleyi küçük küpler şeklinde doğrayıp şantiye ekleyin,ceviz ve damla çikolatayı da ekleyip karıştırın 
  • Ben gül şeklindeki silikon kek kalıbına koydum,siz isterseniz streç film serilmiş kab yada streç film serili kek kalıbına koyabilirsiniz 
  • Hazırlanan karışımı buzlukta 2-3saat dondurup soğuk servis yapın..

0 yorum: