MALZMELER
2-3 tane yufka
pastırma
kaşar peyniri
KIZARTMAK İÇİN
sıvıyağ
YAPILIŞI
- Yufkayı düz bir zemine serip 8'e bölün.
- Her bir parça yufkaya pastırma ve dilimlenmiş kaşar peyniri koyup sarın.
- Bir tavaya sıvıyağ koyup kızınca börekleri arkalı önlü kızartın ve havlu peçeteye konmuş tabağa alın.
- Sıcak sıcak servis yapın..
6 yorum:
Ellerinize saglik afiyetler olsun .Bu böregi cok gördüm malefef hic denemedim ilk firsatda isallah deneyecegim .Hayirli aksamlar.
Tuğba Hanım; çok severim Paçanga böreğini, ellerinize sağlık.
bayıla bayıla yerim ben bunu
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Gülcan hanım çok teşekkürler:)
Kesinlikle deneyin bende ilk kez yaptım ama çok beğendik..
Teşekkürler sevgili "gooogoook" :)
Hande hanım çok sağolun:))
Yorum Gönder