MALZEMELER
köy biberi
kaşar loru
1 yumurta
1 yemek kaşığı kadar un
KIZARTMAK İÇİN
sıvıyağ
YAPILIŞI
- Köy biberlerinin içlerini çıkarıp yıkayın.
- Kaşar loruna tuz ekleyip ezin.
- Biberlerin içine kaşar lorunu doldurun.
- 1 kasede yumurtayı çatalla çırpın.
- Unu bir tabağa alın.
- Tavaya sıvıyağ koyup ısıtın.
- Biberlerin ağız kısmını önce yumurtaya sonra una batırıp sıvıyağda arkalı önlü kızartın..
Categories: kahvaltılıklar
6 yorum:
canım ellerine sağlık..nefis görünüyor ..her öğünde afiyetle yenir bu biberler..
Mmmm nasıl güzel şeydir lorlu biber,me çok severim bilsen:)
Görür görmez canım çekti,ama ne biberim var ne lorum:)
Ben,kızartmasını daha çok sevsem de genelde fırında yapmayı tercih ediyorum.
Daha pratik ve daha hafif oluyor,kızartma tadını tutmasa da:)
Teşekkürler Sevilcim.Bence de her öğün yenir:)
Sevgili Zel fırında daha hafif olacağı kesin.
Bir de kızartmalar sağlığa yararlı olsa ne güzel olurdu.Hafifini yapmak zorunda kalmazdık:)
Çok lezzetli görünüyor Tuğba Hanım; elinize sağlık:). Değişik tarifler almak güzel oluyor gerçekten..
Çok teşekkür ederim:))
Bende lezzetli ve değişik tarifleri yapmayı çok seviyorum..
Yorum Gönder