MALZEMELER
2-3 pk.ikram bisküvi
1/2 yada 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
1 pk. kafkas kestane çerezi
2 yemek kaşığı kafkas kestane püresi
1/2 pk. krema
1/2 -1 çay bardağı süt
KAPLAMASI
1 pk. bitter
50 gr margarin
pasta süsü,hindistan cevizi
YAPILIŞI
- Derin bir kaba ikram bisküvileri elinizle ufalayın.
- Üzerine öğütülmüş ceviz,kestane çerezi,kestane püresi,krema,ve süt ilavesi ile yoğurun.
- Küçük parçalar alıp yuvarlak şekil verin.
- Bitteri Benmari usulü eritin.
- Yaptığınız topları bir çatala koyun ve benmari kabının üstüne tutun,çikolatayı topların üzerine dökün.
- Üzerine pasta süsü ve hindistan cevizi döküp minik kağıt kalıplara koyun..
- Buzdolabında dinlendirin..
Categories: Pastalar, sütlü tatlılar
0 yorum:
Yorum Gönder