9 Haziran 2012 Cumartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Cumartesi, Haziran 09, 2012 No comments
MALZEMELER
2-3 pk.ikram bisküvi
1/2 yada 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
1 pk. kafkas kestane çerezi
2 yemek kaşığı kafkas kestane püresi
1/2 pk. krema
1/2 -1 çay bardağı süt

KAPLAMASI
1 pk. bitter
50 gr margarin
pasta süsü,hindistan cevizi

YAPILIŞI
  • Derin bir kaba ikram bisküvileri elinizle ufalayın.
  • Üzerine öğütülmüş ceviz,kestane çerezi,kestane püresi,krema,ve süt ilavesi ile yoğurun.
  • Küçük parçalar alıp yuvarlak şekil verin.
  • Bitteri Benmari usulü eritin.
  • Yaptığınız topları bir çatala koyun ve benmari kabının üstüne tutun,çikolatayı topların üzerine dökün.
  • Üzerine pasta süsü ve hindistan cevizi  döküp minik kağıt kalıplara koyun..
  • Buzdolabında dinlendirin..


0 yorum: