1 Mayıs 2012 Salı

Posted by Tuğba Mutfakta on Salı, Mayıs 01, 2012 No comments
MALZEMELER
 1paket margarin (eritilmiş)
 1su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
4 su bardağı un
2 pk.kabartma tozu

İÇİ İÇİN
kaşar loru

ÜZERİNE 
galeta unu

ORTASINA
ZEYTİN

YAPILIŞI
  • Karıştırma kabına hamur malzemelerini sırasıyla koyup yoğurun.
  • Hamurdan küçük parçalar koparıp avuç içi kadar açıp ortasına kaşar lorundan koyup yuvarlak şekilde kapatın.
  • Bir tabağa galeta unu dökün yapmış olduğunuz poğaçaları galeta ununa bulayın ve ortasına çekirdeği çıkarılmış zeytin koyun.
  • Bir spatula yardımıyla papatya şekilde kenarlarına bastırın ve yağlanmış fırın tepsisine dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180-190* fırında pişirin..


Categories: ,

0 yorum: