24 Temmuz 2012 Salı

Posted by Tuğba Mutfakta on Salı, Temmuz 24, 2012 2 comments
MALZEMELER
1,5 pk.kakaolu petibör bisküvi
2 pk.krema
2 pk.kare bitter çikolata
1 çay bardağı damla çikolata

KREMALI
ÜZERİ İÇİN
pasta süsü yada hindistan cevizi

YAPILIŞI
  • Bisküvileri bir kaba ufalayın.
  • Kremayı bir tencerede az ısıtıp ocağın altını kapatın,içine bitterleri kırın ve karıştırarak erimesini sağlayın.
  • Kremayı bisküvilerin üzerine dökün ve yoğurun..
  • Buzdolabında yarım saat kadar dinlendirip çıkarın ve damla çikolatayı ekleyip tekrar yoğurun.
  • Küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve minik kağıt kalıplara koyun.
  • Üzerlerine pasta süsü yada hindistan cevizi serpip buzdolabında dinlendirin..
Categories:

2 yorum:

Kibele Demirbas dedi ki...

basit ama gösterişli bir tarif yani tam benlik
ben yapması kolay , lezzeti çok tarif seviyorum , bu da öyle saol :)

Tuğba Mutfakta dedi ki...

Kesinlikle kolay ama lezzetli..
Ben teşekkür ederim:)