25 Şubat 2014 Salı

Posted by Tuğba Mutfakta on Salı, Şubat 25, 2014 1 comment
Makarnanın faydalarını sizde merak ediyorsanız buyrun ;
  1. B1 ve B2 vitaminlerini içerir.
  2. Oldukça doyurucudur ve uzun süre tok tutar.
  3. Şeker hastalığına yakalanma riskini azaltıcı etkisi vardır.
  4. Kolesterolü düzenleyici etkisi vardır.
  5. Sindirimi kolay olur, vücutta kolay sindirilir.
  6. Kemikleri güçlendirir, kemik gelişimini olumlu yönde etkiler.
  7. Enerji verici özelliği vardır.
  8. Kalp ve damar sağlığını korumaya yardım eder.
  9. Çok az miktarda yağ içerir.
  10. Kilo almak istemiyorsanız makarnayı bol yağlı pişirmeyin ve sosunu bol kalorili yiyeceklerden hazırlamayın. Makarna tek başına aşırı kilo aldırıcı bir besin değildir
ton balığı


MALZEMELER
 1/2 pk. çubuk makarna
tereyağ
2 kutu ton balık
karabiber
tuz

YAPILIŞI
  • Makarnayı haşlayıp süzün..
  • Tenceye tereyağ koyun biraz pembeleşmeye yaın ton balığın yağından 1 yemek kaşığı kadar ekleyin ve makarnayı ilave edin..
  • Tuz ve karabiber ekleyip karıştırın ve ocağın altını kapatın..

1 yorum:

Tatlısı ve Tuzlusu dedi ki...

www.tatlisivetuzlusu
Ev yemekleriniz, ev yapımı çiğ köfte, kefir, tandır ekmeği, tatlılar, tuzlular, gün sofralarınız, misafirlerinize kahvaltı sofrası, ankastre ürünlerin temizliği ve yemeğe ve temizliğe dair elimizden gelen herşey.
SİPARİŞLERİNİZİ BEKLERİZ.
Siparişleri birkaç gün önceden vermeniz bizim için daha iyi olur.
Twitter ve İnstagram hesaplarımız da vardır.
Twitter:@tatlisivetuzlusu
İnstagram:TATLİSİVETUZLUSU
YEMEK SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
TEŞEKKÜRLER :)
ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN