22 Ağustos 2013 Perşembe

Posted by Tuğba Mutfakta on Perşembe, Ağustos 22, 2013 No comments

MALZEMELER
3-4 tane orta boy patates
1 küçük limon suyu
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 diş sarımsak
dereotu
tuz

İÇİ İÇİN
2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
1-2 yemek kaşığı mayonez
tuz

YAPILIŞI
  • Haşlanmış patatesler ılınınca ezin ve içine malzemeleri koyup yoğurun.
  • Ortası çukur olacak şekilde çanaklar hazırlayın.
  • İç malzemeyi de bir kasede karıştırın ve çukurların ortasına paylaştırın..
  • Not:Buzdolabında yarım saat kadar dinlendirip servis yaparsanız patates çanakları dağılmaz..
Categories: ,

0 yorum: