15 Ağustos 2013 Perşembe

Posted by Tuğba Mutfakta on Perşembe, Ağustos 15, 2013 No comments

MALZEMELER
2-3 tane orta boy patates
1 tane salatalık
5-6 tane kornişon turşu(minik,küp doğranmış)
dereotu 
2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 -2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
tuz

YAPILIŞI
  • Patatesleri haşlayın ve soğuyunca kabuklarını temizleyip minik küp şeklinde doğrayın ve bir kaba alın.
  • Salatalık ve kornişon turşuları da minik küp şeklinde doğrayın ve kaba alın.
  • Bir kasede yoğurt,mayonez,sarımsak rendesi,ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın tuzunu ayarlayın ve patateslerin üzerine dökün,karıştırıp servis tabağına alın..



Categories: ,

0 yorum: