22 Ağustos 2013 Perşembe

Posted by Tuğba Mutfakta on Perşembe, Ağustos 22, 2013 No comments



MALZEMELER
1 pk. kemiksiz tavuk pirzola
1 tane orta boy kuru soğan
1 tane kırmızı yağ biberi
1 kutu krema
tuz ,karabiber
sıvıyağ

YAPILIŞI
  • Tavada piyazlık doğranmış soğanları hafif pembeleşene dek kavurun.
  • Kırmızı biberleri de içini temizleyip ortadan kesin uzun,ince(julyen) doğrayın ve tavaya ekleyin.
  • Kavrulmaya yakın julyen doğranmış tavukları,tuz ve karabiberi ekleyip tavuklar pişene dek arada karıştırın.
  • Tavuklar pişince kremayı ekleyin ve 2-3 dk.daha pişirip ocağın altını kapatın.
  • Tercihen pilavla birlikte servis yapın..
Categories:

0 yorum: