31 Mayıs 2012 Perşembe

MALZEMELER
1pk.düdük makarna
4-5 yemek kaşığı yoğurt
1-2 yemek kaşığı mayonez
1-2 tutam dereotu
1-2 dal taze soğan 
10-12 tane kornişon turşu
1 küçük kutu mısır
tuz
karabiber
sıvıyağ
pulbiber

değişik
YAPILIŞI
  • Makarnayı haşlayın ve suyunu süzüp üzerine soğuk su koyun ve 5 dk.bekletip süzgeçe dökün ve süzülmesini bekleyin..
  • Karıştırma kabına yoğurt,mayonez,karabiber,pulbiber,ince kıyılmış dereotunu ekleyin ve çatalla çırpın.
  • Süzülmüş makarnayı üzerine ekleyin biraz sıvıyağ gezdirin,minik küpler şeklinde doğranmış kornişon turşularını,suyu süzülmüş mısırları,ince kıyılmış taze soğanın yeşil kısımlarını ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın..
Perşembe, Mayıs 31, 2012 Tuğba Mutfakta
MALZEMELER
1pk.düdük makarna
4-5 yemek kaşığı yoğurt
1-2 yemek kaşığı mayonez
1-2 tutam dereotu
1-2 dal taze soğan 
10-12 tane kornişon turşu
1 küçük kutu mısır
tuz
karabiber
sıvıyağ
pulbiber

değişik
YAPILIŞI
  • Makarnayı haşlayın ve suyunu süzüp üzerine soğuk su koyun ve 5 dk.bekletip süzgeçe dökün ve süzülmesini bekleyin..
  • Karıştırma kabına yoğurt,mayonez,karabiber,pulbiber,ince kıyılmış dereotunu ekleyin ve çatalla çırpın.
  • Süzülmüş makarnayı üzerine ekleyin biraz sıvıyağ gezdirin,minik küpler şeklinde doğranmış kornişon turşularını,suyu süzülmüş mısırları,ince kıyılmış taze soğanın yeşil kısımlarını ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın..