MALZEMELER
1pk.düdük makarna
4-5 yemek kaşığı yoğurt
1-2 yemek kaşığı mayonez
1-2 tutam dereotu
1-2 dal taze soğan
10-12 tane kornişon turşu
1 küçük kutu mısır
tuz
karabiber
sıvıyağ
pulbiber
YAPILIŞI
- Makarnayı haşlayın ve suyunu süzüp üzerine soğuk su koyun ve 5 dk.bekletip süzgeçe dökün ve süzülmesini bekleyin..
- Karıştırma kabına yoğurt,mayonez,karabiber,pulbiber,ince kıyılmış dereotunu ekleyin ve çatalla çırpın.
- Süzülmüş makarnayı üzerine ekleyin biraz sıvıyağ gezdirin,minik küpler şeklinde doğranmış kornişon turşularını,suyu süzülmüş mısırları,ince kıyılmış taze soğanın yeşil kısımlarını ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın..