8 Ekim 2012 Pazartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Pazartesi, Ekim 08, 2012 6 comments



MALZMELER
2-3 tane yufka
pastırma
kaşar peyniri

KIZARTMAK İÇİN
sıvıyağ

YAPILIŞI
  • Yufkayı düz bir zemine serip 8'e bölün.
  • Her bir parça yufkaya pastırma ve dilimlenmiş kaşar peyniri koyup sarın.
  • Bir tavaya sıvıyağ koyup kızınca börekleri arkalı önlü kızartın ve havlu peçeteye konmuş tabağa alın.
  • Sıcak sıcak servis yapın..

6 yorum:

tatlilar gülcandan dedi ki...

Ellerinize saglik afiyetler olsun .Bu böregi cok gördüm malefef hic denemedim ilk firsatda isallah deneyecegim .Hayirli aksamlar.

gooogoook dedi ki...

Tuğba Hanım; çok severim Paçanga böreğini, ellerinize sağlık.

sarımutfak-hande dedi ki...

bayıla bayıla yerim ben bunu
ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Tuğba Mutfakta dedi ki...

Gülcan hanım çok teşekkürler:)
Kesinlikle deneyin bende ilk kez yaptım ama çok beğendik..

Tuğba Mutfakta dedi ki...

Teşekkürler sevgili "gooogoook" :)

Tuğba Mutfakta dedi ki...

Hande hanım çok sağolun:))