5 Aralık 2011 Pazartesi

MALZEMELER 
10 adet milföy 
3 yufka
 1 tane yumurta
1 şişe maden suyu 
1 su bardağı sıvıyağ 
250 gr kaşar loru yada beyaz peynir

YAPILIŞI



tuğba mutfakta

  • Maden suyu,yumurta ve sıvıyağı bir kasede karıştırın.
  • Fırın tepsimizi yağlayıp 5 milföyü elimizle açtırıp birbirlerine yapıştıralım ve fırın  tepsisine yayalım.
  • 1,5 yufkayı elimizle gelişi güzel bir şekilde parçalayıp milföylerin üzerine yerleştirelim.
  • Peynirimizi yufkaların üzerine ilave ettikten sonra kalan 1,5 yufkayı da aynı şekilde parçalayıp peynirlerin üzerine yerleştirelim.
  • 5 milföyü de elimizle açtırıp yufkaların üzerini örtecek şekilde birbirlerine yapıştırarak  kapatalım.
  • Bıçak yardımıyla kare şeklinde keselim ve o kareleri üçgen olacak şekilde ortadan keselim.
  • Hazırlamış olduğumuz karışımı milföylerin üzerine paylaştıralım.
  • Önceden ısınmış 180-190**fırında kızarana dek pişirelim.

Pazartesi, Aralık 05, 2011 Tuğba Mutfakta
MALZEMELER 
10 adet milföy 
3 yufka
 1 tane yumurta
1 şişe maden suyu 
1 su bardağı sıvıyağ 
250 gr kaşar loru yada beyaz peynir

YAPILIŞI



tuğba mutfakta

  • Maden suyu,yumurta ve sıvıyağı bir kasede karıştırın.
  • Fırın tepsimizi yağlayıp 5 milföyü elimizle açtırıp birbirlerine yapıştıralım ve fırın  tepsisine yayalım.
  • 1,5 yufkayı elimizle gelişi güzel bir şekilde parçalayıp milföylerin üzerine yerleştirelim.
  • Peynirimizi yufkaların üzerine ilave ettikten sonra kalan 1,5 yufkayı da aynı şekilde parçalayıp peynirlerin üzerine yerleştirelim.
  • 5 milföyü de elimizle açtırıp yufkaların üzerini örtecek şekilde birbirlerine yapıştırarak  kapatalım.
  • Bıçak yardımıyla kare şeklinde keselim ve o kareleri üçgen olacak şekilde ortadan keselim.
  • Hazırlamış olduğumuz karışımı milföylerin üzerine paylaştıralım.
  • Önceden ısınmış 180-190**fırında kızarana dek pişirelim.